Partnerek

Messer Cutting Systems

“A Messer Cutting Systems a fémmegmunkáló ipar élvonalbeli megoldásainak globális szállítója. Megbízható vágási technológiáikkal, rugalmas szervizcsomagjaikkal és intelligens szoftvermegoldásaikkal világszerte mércét állítanak fel.”

Hypertherm Plasmatechnik

“Történetünk az innovációról, a kemény munkáról és az ügyfélközpontúságról szól, amely több mint ötven éve kezdődött, egy két autós garázsban, egy találmánnyal, amely meghatározta a plazmavágás jövőjét.”

Kjelberg Finterwalde Plasma und Maschinen

“A Kjellberg Finsterwalde 100 éve fejleszt és gyárt fenntartható üzemi berendezéseket a fémfeldolgozó ipar számára – Németországban. A portfólió plazmavágó, hegesztő és egyedi célgépek termékeit és technológiáit tartalmazza. A Kjellberg Finsterwalde több mint 60 éve az egyik piacvezető a plazmavágás területén, és elkötelezte magát amellett, hogy innovatív ipari termékekkel és intenzív hálózatépítéssel előmozdítja a fémmegmunkáló ipar folyamatos digitalizálását.”
.

KMT Waterjet Systems

“A KMT Waterjet több mint 40 éve szállít vízsugaras vágószivattyúkat és alkatrészeket a vízsugaras asztali vágórendszerek integrálóinak globális hálózatának, amelyek belépő szintű fejlett, megbízható vízsugaras géprendszereket kínálnak, amelyek minden alkalommal tiszta, precíz vágást tesznek lehetővé. A vízvágás erejét úgy használták ki és finomították, hogy a KMT Waterjet szivattyúk és az OEM asztali rendszerek sok anyagot feldolgozzanak. Vágja az alumíniumot és a titánt a lehető leghatékonyabban a KMT Waterjet Systems segítségével, valódi értéket hozva a végfelhasználónak – Önnek.”

IHT AUTOMATION

“Három dolog számít a termikus vágásnál: a pontosság, a sebesség és a megbízható minőség. Több mint harminc éve a korlátokig vittük a technológiát. Ha lehetséges, megvalósítjuk. Ezzel a megközelítéssel biztosítjuk, hogy gépei mindig az optimális szinten működjenek.”

Thermal Dynamics

“A Thermal Dynamics a legfejlettebb automatizált plazmaberendezést hozza létre a piacon. Vágási megoldásainkat úgy alakítottuk ki, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak – és segítsenek több pénzt a zsebében tartani.”
.

Ge Fanuc Automation Europe

“A FANUC gyára a legautomatizáltabb létesítmény az iparágban. Éppen ezért ismerjük az Ön igényeit, és olyan eszközökkel látjuk el, amelyeket magunk tesztelünk és tudjuk, megbízhat bennük.”

ANTAL Software

“Az ANTAL Software EHTi 1980-tól van jelen a piacon. Első nagy sikerünk 1982-ben volt: NC forgácsológépek teljesen automatikus egymásba ágyazására szolgáló program kifejlesztése. “

Rofin Sinar Laser GmbH.

“A ROFIN az ipari anyagfeldolgozási alkalmazásokhoz használt lézerek és lézeralapú technológiák vezető fejlesztője és gyártója. Arra összpontosítunk, hogy kulcsfontosságú innovatív technológiákat és fejlett gyártási módszereket fejlesszünk ki a legkülönfélébb ipari alkalmazásokhoz. Lézersugárforrásokat és lézeralapú rendszermegoldásokat fejlesztünk és gyártunk széles technológiai skálán, beleértve a CO2-, szál- és szilárdtestlézereket, valamint ultrarövid impulzus- és diódalézereket. Termékportfóliónk az egyszeres lézersugaras forrásoktól a rendkívül összetett rendszerekig terjed, amelyek a teljes teljesítményspektrumot lefedik, az egyszámjegyű wattoktól a több kilowattig, valamint a hullámhosszok átfogó spektrumát. A lézerkomponensek széles választéka teszi teljessé termékportfóliónkat.”